• Τηλ: (+30) 210 6748041
0 ΤΜΧ - 0,00 €
Your Cart is currently empty!
Προϊόντα Ανανέωση

Η εταιρεία

Για πάνω από 50 χρόνια, είμαστε κάτι παραπάνω από έναν μαρκαδόρο: έχουμε υποστηρίξει κάποια από τα μεγαλύτερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο.

Πιστεύουμε στην ελευθερία του καθενός να κάνει ορατές τις ιδέες του και να εκφράσει την προσωπικότητά του. Είτε πρόκειται για το σχεδιασμό μιας γραμμής, είτε δείχνοντας μια κατεύθυνση, είτε για τη διαμόρφωση μιας ιδέας.

Με κάθε προϊόν edding έχετε έναν ειδικό στη διάθεσή σας.  Μαρκαδόροι μεγάλης διάρκειας με πολλά χρώματα και δύναμη στην έκφραση: εδώ και πάνω από 50 χρόνια η επωνυμία edding είναι ταυτόσημη με την εξειδίκευση στους μαρκαδόρους. Προϊόντα που προσανατολίζονται με συνέπεια στις ανάγκες των καταναλωτών. Αυτή είναι η αποστολή της edding: να δίνει λύσεις στις ανάγκες σας και να αποτελεί συνεργάτη με πρωτοποριακές ιδέες σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γραφή και την επισήμανση. Έχουμε την κατάλληλη λύση για κάθε σας απαίτηση. 50 χρόνια edding- με αυτήν την εμπειρία, με καινοτόμες ιδέες και συνεπή προσανατολισμό στις ανάγκες των καταναλωτών θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να είμαστε πάντοτε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. 

Επικοινωνία

Η tesa είναι μια διεθνής εταιρεία με ηγετική παρουσία στην παγκόσμια αγορά αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους τελικούς καταναλωτές.

  • Παπαρηγοπούλου 61, Αγία Παρασκευή 15343, Ελλάδα
  • 210 6748041
  • 210 6770638
Top